četvrtak, 6. siječnja 2011.

Njam-njam

Cezareva salata

Sastojci: 1 glavica zelene salate, 1 glavica luka, 20 dag tvrdog sira narezanog na kockice, 4 žlice maslinova ulja, 3 jaja, 30 g parmezana, 2 žlice limunova soka, pržene kockice kruha, orasi po želji

Priprema: U kipuću vodu stavite kuhti tri jaja, oko 5- 7 minuta, da postanu tvrdo kuhana. Operite i usitnite listove zelene salate. Očistite i narežite luk na ploške. Stavite na vruću tavu 2 žlice maslinova ulja, dodajte parmezan, limunov sok i kockice kruha, oko 2 minute.Narežite jaja na ploške i prelijte smjesom od parmezana i maslinova ulja u velikoj posudi. Dodajte sir, orahe, zelenu salatu i prelijte s 2 žlice maslinova ulja. Ponovno izmješajte i poslužite

Dobar tek !




 

Nema komentara:

Objavi komentar